Coin App

Töltsd le a Coin Appot telefonodra és máris kezdetét veszi a bányászat.

Ha szeretnéd 1000 Coin-al kezdeni a geo bányászatot, akkor mobilodon erről a linkről töltsd le a Coin Appot. Egy rövid regisztráció után már láthatod is az 1000 Coin-odat.

Coinok gyűjtése, vagyis bányászat

A bányászatot úgy tudod elkezdeni, ha regisztráltál az appba és be vagy lépve, egyszerűen indulj el a nagyvilágba. Kb. 10×10 m-es területekre van felosztva az egész világ és amikor egy ilyen területen állsz, megnyomhatod a csákányt ábrázoló gombot, amivel kibányászod a területen található Coin mennyiséget. A gomb alatt van egy “Auto collect” rádiógomb, amit ha megnyomunk, magától fog minden új 10×10 méteres területen bányászni az app. Egy ilyen 10×10 méteres terület kibányászás után pár perccel újra bányászható, ezért is van lehetőség arra, hogy ha csak otthon vagyunk is elindítsuk a bányászatot, mert amikor újra bányászhatóvá válik a lakásunk területe, ismét kibányássza azt alkalmazás, de az egy elég lassú folyamat, sokkal gyorsabb az egész, ha mozgásban vagyunk, mert akkor újabb és újabb területekre érünk, amiket ki tud bányászni.

Az alkalmazás első használatakor a különböző funkciók feloldásához 20-30 területet ki kell bányásznunk, de ez csupán 3-4 perc sétát jelent.

Léteznek a térképen arany színű területek, amiket ha felkeresünk, általában 10 Coint bányászhatunk ki. Ezek GEO dropok, amiket külön cégek hirdetésként használnak, de ezen keresztül oszthatunk meg mi is pontokat másokkal, hiszen mi is képesek leszünk ilyen GeoDropokat készíteni a bal alsó ejtőernyős doboz gombjával.

Habár egy átlagember is szépen tud bányászni, mégis előnyben vannak azok, akik munkájuknak köszönhetően egész nap mozgásban vannak. Futárok, sofőrök rengeteg Coin gyűjtésére képesek egy nap.

A bányászata mellett van még több lehetőség Coin gyűjtésére. Néhány terület kibányászása után bal oldalon egy zöld Play gomb jelenik meg, amire ha rányomunk egy reklám megtekintéséért 3-17 Coint kaphatunk. Minél többet bányászunk, annál többször jelenik meg ez a lehetőség. Ezen kívül van még egy csillagokat tartalmazó gomb is a bal oldalon, amire gyomva a “BIG Geomines”-hoz kerülünk, ahol néhány száz Coint dobnak be, ami elosztódik az első 200 ember között, aki gyorsan rányom a megosztáskor. Minél később nyomunk rá, annál kevesebbet kapunk.

A jobb felső sarokban van egy + jelet ábrázoló gomb, ahol az alábbi menüpontokat találjuk:

Referral reward
Ez egy linket tartalmaz, amelyen keresztül ha meghívunk másokat (családtagok, kollégák, barátok), azok kapnak 1000 kezdő Coint, valamint az általuk gyűjtött Coin-ok 10%-át mi is megkapjuk minden másnap örök életünkig.

Bonus drop
Minden hét zárásakor (a hét a regisztráció napjával kezdődik) kapunk egy Bonus Dropot, amit kinyitva plusz Coinokhoz jutunk minden héten annak fényéban, mennyit gyűjtöttünk az adott héten és milyen intenzitással.

Hodl rewards
Minden nap megkapjuk a Az előző napig összes összegyűjtött és be nem váltott Coin-jaink 0,1%-át. Minél több Coint tartunk magunknál, annál többet kapunk napról napra.

Big Geomines
Itt időnként néhány száz Coint dobnak be, ami elosztódik az első 200 ember között, aki gyorsan rányom a megosztáskor. Minél később nyomunk rá, annál kevesebbet kapunk.

Background Rewards
Mivel a bányászathoz futnia kell az appnak a telefonon, van egy mód, hogy akkor is gyűjtsünk Coinokat, amikor nem fut az alkalmazás. Amikor bányászunk, egy töltés indul el. Előfizetés nélkül 90 perc bányászattal töltődik fel 3 órányi háttérben bányászat. Tehát ha 90 percet bányászunk, akkor amikor épp nem futtatjuk az alkalmazást, 3 órán keresztül folyik tovább valamennyi Coin gyűjtés.

Premium Plans
A Coin app használata teljesen ingyenes, viszont a bányászatért kapott pontok eléggé kevésnek tűnhetnek, főleg ha nem mozgolódunk sokat. Ezért vna lehetőség havi előfizetésre, amikor 24x vagy 36x több coin-t kapunk bányászatkor, ráadásul a bányászat sebessége is 2x vagy 3x gyorsabb lesz. Ez a két csomag viszont $24,95 és/vagy $34,95 pénzösszegbe kerül havonta. Ezeket az előfizetéseket akkor érdemes használni, ha munkánk miatt sokat helyváltoztatunk. Tehát itt előnyben vannak a sofőrök, futárok, taxisok, kamionosok, stb. Ők pár nap alatt képesek annyi Coin-t összegyűjteni, ami behozza a havi előfizetések árát. Van viszont egy köztes megoldás, amivel bár nem 36x vagy 24x, hanem “csak” 12x több Coin gyűjthető és csupán egy egyszeri $17,50 befektetését igényli. Ez pedig a SentinelX, egy geolokációt hitelesítő eszköz. Kattints ide a részletekért.

Facebook közösség

Ha már megszerezted a fenti linken (vagy akár ide kattintva) az 1000 coint-t az app letöltésével és regisztrációval, akkor csatlakozz a magyar FB csoportunkhoz, ahol kérdéseket tehetsz fel és másokkal megvitathatod a gyűjtögetés mikéntjét. Mindig jó egy kis eszmecsere 😉
Csatlakozás a FB csoporthoz.

Pontok beváltása

A megszerzett pontok beváltása úgy történik, hogy a fenti területen látható pontjainkra nyomunk és megjelennek a beváltási lehetőségek. 10.000 Coin-tól már XYO kriptovalutára válthatjuk a Coin-okat. Viszont ha szeretnénk, van lehetőség XYO pólóra, vagy akár PS4-re, Xbox-ra, sőt akár Bitcoinra vagy Ethereumra is váltani. A XYO-ra váltást javaslom, amihez szükség lesz egy XYO pénztárcára, ami akár kriptokereskedés pénztárcája is lehet. A KuCoin kriptovaluta kereskesés használata megfelelő erre a célra, de ott a MetaMask is, mint lehetőség.

KuCoin regisztráció

Arra viszont figyeljünk oda, hogy minél magasabban van a tőzsde, annál kevesebb XYO-t kaphatunk 10.000 Coin-ért. Érdemes akkor váltani, amikor 10.000 Coin legalább 10.000 XYO-t kapunk, mert ha kevesebbet, akkor inkább várjuk a megfelelő pillanatot. Ha esik a kriptotőzsde, a BTC viszi magával a többi kriptovalutát és a XYO is esni fog. Ilyenkor ha alacsonyabb az értéke, többet kaphatunk 10.000 Coin-ért.

Kérdésed van? Olvasd el a FAQ oldalunkat, vagy írj az info@xyo.hu-ra.