FAQ

Kérdéseid vannak? Itt választ találhatsz rájuk!

A Coin app tönkreteszi vagy túlhajtja a telefonom processzorát?

Nem, ez nem a hagyományos bányászat, amikor a processzorod és vagy GPU-d erejét használja az alkalmazás számítási feladatokra. Itt a nagyvilágot kell járnod bányászáshoz. Minél többet mászkálsz a térképen, annál több Coin-hoz jutsz.

Gyorsan lemeríti a telefonom?

Nem meríti gyorsabban, mint ha Google térképen navigálnál. Tény, hogy az alkalmazásnak nyitva kell lennie, így a telefonod gyorsabban merül, mint ha kikapcsolt kijelzővel a zsebedben lenne. Hosszabb utakra érdemes powerbankot vagy autós töltőt magadnál hordani.

Mi történik, ha egyhelyben vagyok és nem mozgok?

Amikor kibányászol egy 10×10-es területet, akkor kell egy kis idő, mire újra bányászható lesz. Amíg rajta állsz újra és újra kibányászódik, így ezzel is lehet Coint gyűjteni, de ez sokkal lassabb folyamat, mint ha haladnál négyzetről négyzetre folyamatosan. Viszont a koronavírus miatt gondoltak arra is a fejlesztők, akik otthonról nem mozdulnak ki, így ha egyhelyben bányászol, akkor óránként 10%-al többet bányászol, amíg egészen el nem érsz 100%-ig, akkor az alap Coin dupláját kapod míg el nem hagyod a 30×30-as négyzetet, amit az “otthonodnak” tekint a rendszer.

Érdemes SentinelX-et rendelnem?

Ha komolyan gondolod, mindenképpen javasolt, ugyanis anélkül 0,01 – 0,03 Coint bányászol ki minden területről, de azzal már 0,12 – 0,36 Coint. Nagyon nem mindegy, hogy milyen gyorsan gyűlnek a Coin-jaid. Persze függ a napi mozgásodtól is. Én Sentinel X-el napi 150-500 Coin között szerzek, attól függ, hogy épp mennyit mozgolódok. Ha extra nagy útjaim vannak, akkor a napi 1000 Coin is összejön. De ha sofőr lennék, akkor több ezer Coin is összegyűlne naponta.

Érdemes Plus vagy Premium szintre váltanom?

Semmiképp nem tartom jó ötletnek, ha csak napi 1-4 km távokat teszel meg, mert nem fogja visszahozni az árát. Viszont ha pl. futár, sofőr vagy, munkád miatt sokat mozogsz a térképen, mindenképp érdemes az előfizetésekkel szemezgetned, hiszen nem csak 24x vagy 36-szor több pontot kapsz egy négyzet kibányászásáért, de azt gyorsabban is bányássza ki. Egyébként a Premium előfizetést 3 napig ingyen kipróbálhatod, nyugodtan fizess rá elő és ha azonnal lemondod, akkor is élni fog 72 óráig. Én külföldi nyaraláskor indítottam el, ami 10 órás buszos utat jelentett és azalatt 8000 Coin-t gyűjtöttem csupán egy nap alatt.

Más kérdésed van?

Írj az info@xyo.hu címre és 48 órán belül választ kapsz!